Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Käyttövesiremontti & Putkiremontti

Putkiremontti & Käyttövesiremontti sujuvasti

Meiltä saat putkiremontit ja käyttövesiremontit laadukkaasti, ripeällä aikataululla. Hoida remontti pois alta käden käänteessä ja ota meihin yhteyttä.

Käyttövesiremontissa asennetaan useimmiten komposiittiputket pinta-asennuksena. Vanhat vesiputket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois tai pystyputkissa oleva loppu jätetään haihtumaan pois.  Rakenteita ei tarvitse avata tai purkaa missään työn vaiheessa. Normaali työnkesto käyttöveden putkiremontille on alle viikon. Talossa voi asua koko remontin ajan huolettomasti. Tyypillinen vesikatko putkiremontin aikana on vain noin puoli päivää. Tämän helpompaa remontointi ei ole ollut koskaan aiemmin. Nopeus ja luotettavuus on valttikorttimme.

 

Täysin stressitön käyttövesiremontti & putkiremontti

Miltä kuulostaisi seuraavanlainen ehdotus?

Me teemme Teille käyttövesi- tai lämmitysverkostoremontin. Te lomailette putkiremontin aikana yhdessä Etelä-Suomen arvostetuimmassa majoituspaikassa, Villa Laukkoskella! Ota remontti rennosti stressin ja hampaiden kiristelyn sijaan. Tarvittaessa järjestämme kotiinne esim. loppusiivouksen, shampanjan kylmään ja ruusuja pöydälle. Remontin voi ottaa ihan hyvin lomailun kannalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, Jari Yliniemi p.050 357 1728 tai jari@teamtech.fi

 

 

 

 

 


 

9.11.2015

Käyttövesiremontti

”Nopeaa, asiantuntevaa, asiakaslähtöistä palvelua. Selkeä ja realistinen tarjous saapui jo seuraavana päivänä. Kahdelta ammattitaitoiselta asentajalta asennus sujui nopeasti ja siististi. Tiesivät selkeästi mitä ja miten tehdään! Myös iso plussa asentajille että asensivat meille uuden wc-pöntön käyttövesiremontin ohessa! Voin suositella Teamtechia, ei valittamista, 10 +”
– Petri Nikula, Vantaa.