Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies Vantaalla – apua putkiremonttiisi

PUTKIMIEHEN TEKEMÄT LVI-ASENNUKSET JA PUTKITYÖT VANTAALLA

Haussa ammattitaitoinen putkimies Vantaalla? Palvelemme asiakkaita monipuolisen kokemuksen tuomalla varmuudella olipa kyseessä sitten putkiremontti tai tarve tavoittaa päivystävä putkimies Vantaan alueella. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa esimerkiksi seuraavat työt: lämminvesivaraajan vaihto, viemärinavaus, WC-pöntön huolto ja vaihto, hananvaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Teemme myös korjaus- ja asennustyöt ilmalämpöpumppuihin, sekä ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut. Toimialueemme on Vantaa ja koko Uusimaa.

KÄYTTÖVESIREMONTTI & PUTKIREMONTTI

Putkiremontti sujuvasti ja ammattitaidolla! Käyttövesiremontti on tehty yleensä viikossa ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Vanhat putket katkaistaan tavallisesti juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois ja sen jälkeen uudet komposiittiputket asennetaan tilalle pinta-asennuksena.

LÄMMITYSREMONTTI & LÄMPÖVERKKOREMONTTI

Lämpöverkkoremontin yhteydessä vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samalla yleensä myös vaihdetaan uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit vanhojen tilalle. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikon verran.

Lämmitysremontti käsittää yleensä kokonaisvaltaisesti esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen ja pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan. Yleisimmin remontti saadaan tehtyä kahden viikon sisällä. 

LATTIALÄMMITYSTÄ OHJAAVAN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYKSET

Putkiliike Teamtech Oy palvelee myös lattialämmitystä koskevissa ongelmissa. Jos lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin sen osa menee epäkuntoon, sen huomaa yleensä seuraavista asioista: yksittäinen huone on kylmä, termostaatti ei tottele, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa, tai koko talon lämpötila on liian korkea tai matala. Vaihdamme vanhan järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Vanhan lattialämmitysohjausjärjestelmäsi ei tarvitse olla Uponorilta, sillä suurimman osan vanhoista järjestelmistä voimme joka tapauksessa päivittää Smatrix:lla. Toimialueenamme on Vantaa ja koko Uusimaa.