Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies Tuusula – putkiremontti ammattilaiselta

PUTKITYÖT JA LVI-ASENNUKSET TUUSULASSA

Putkiliike Teamtech Oy tekee ammattitaidolla lvi-asennukset ja putkityöt. Asiantuntevat putkimiehemme Tuusulassa toteuttaa laadukkaasti esimerkiksi seuraavat työt: viemärinavaus, WC-pöntön huolto ja vaihto, hananvaihto, lämminvesivaraajan vaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Teemme myös ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut sekä korjaus- ja asennustyöt. Kiireellisissä asioissa palvelee päivystävä putkimies Tuusulassa. Toimialueemme on Tuusula ja koko Uusimaa.

KÄYTTÖVESI- JA PUTKIREMONTIT

Putkiliike Teamtech Oy toteuttaa käyttövesiremontit asiantuntevasti ja turvallisesti. Ammattitaidolla toteutettu putkiremontti tarkoittaa ripeää aikataulua ja vaivattomuutta: remontin kesto on alle viikon ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Tyypillinen vesikatkon kesto on noin puoli päivää. 

LÄMPÖVERKKO- JA LÄMMITYSREMONTIT

Lämpöverkkoremontti tarkoittaa, että vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä vaihdetaan yleensä myös uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit vanhojen tilalle. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan, joka kestää vain noin viikon verran.

Lämmitysremontti käsittää yleensä vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi ja huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen. Yleisimmin remontti vie aikaa viikosta kahteen ja talo on asumiskelpoinen. 

PÄIVITYKSET LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄÄN

Lattialämmitystä säätelevän järjestelmän tai jokin sen osan rikkoutumisen huomaa yleensä seuraavista asioista: koko talon lämpötila on liian korkea tai matala, yksittäinen huone on kylmä, termostaatti ei tottele tai lattia kuumenee tai kylmenee liikaa. Vaihdamme vanhan järjestelmän uuteen energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Putkiliike Teamtech Oy palvelee asiakkaita alueella Tuusula sekä koko Uusimaa.