Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkiremontti & Putkimies Tuusula

PUTKITYÖT JA LVI-ASENNUKSET

Putkiliike Teamtech Oy tekee ammattitaidolla lvi-asennukset ja putkityöt. Asiantunteva putkimies toteuttaa laadukkaasti esimerkiksi seuraavat työt: viemärinavaus, WC-pöntön huolto ja vaihto, hananvaihto, lämminvesivaraajan vaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Teemme myös ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut, sekä korjaus- ja asennystyöt. Kiireellisissä asioissa palvelee päivystävä putkimies. Toimialueemme on Tuusula ja koko Uusimaa.

KÄYTTÖVESI- JA PUTKIREMONTIT

Putkiliike Teamtech Oy toteuttaa käyttövesiremontit asiantuntevasti ja turvallisesti. Ammattitaidolla toteutettu putkiremontti tarkoittaa ripeää aikataulua ja vaivattomuutta: remontin kesto on alle viikko ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Tyypillinen vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Palvelemme asiakkaita Tuusulan alueella.

LÄMPÖVERKKO- JA LÄMMITYSREMONTIT

Lämpöverkkoremontti tarkoittaa, että vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä vaihdetaan yleensä myös uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit vanhojen tilalle. Remontin kesto on noin viikko ja talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan.

Lämmitysremontti käsittää yleensä vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi ja huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen. Talossa voi asua koko remontin ajan. Yleisimmin remontti vie aikaa viikosta kahteen. Toimimme Tuusulan alueella.

PÄIVITYKSET LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄÄN

Lattialämmitystä säätelevän järjestelmän tai jokin sen osan rikkoutumisen huomaa yleensä seuraavista asioista: koko talon lämpötila on liian korkea tai matala, yksittäinen huone on kylmä, termostaatti ei tottele tai lattia kuumenee tai kylmenee liikaa. Vaihdamme vanhan järjestelmän uuteen energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Putkiliike Teamtech Oy palvelee asiakkaita Tuusulassa.