Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies Sipoo – ammattitaitoa putkiremontteihin

ASIANTUNTEVIEN PUTKIMIESTEN PUTKILIIKE SIPOOSSA

Teamtech Oy on täyden palvelun putkiliike. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa esimerkiksi seuraavat työt: viemärinavaus, hananvaihto, lämminvesivaraajan vaihto, WC-pöntön huolto ja vaihto sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus. Myös ilmalämpöpumppujen huollot, korjaukset ja Fresh Wash -pesut onnistuvat. Toimialueemme on Sipoo ja koko Uusimaa. Kysy siis apua, jos tarvitset putkimiestä Sipoon alueella mihin tahansa putkiin liittyviin ongelmiin!

PUTKIREMONTIT

Harkinnassa putkiremontti? Toteutamme putkiremontit ripeästi ja ammattitaidolla. Ennen uusien komposiittiputkien pinta-asennusta vanhat putket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois. Remontin kesto on alle viikko ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Tyypillinen vesikatkon kesto on noin puoli päivää.

LÄMMITYSREMONTIT

Lämpöverkkoremontti sujuvasti ja turvallisesti; remontti on tehty keskimäärin viikossa ja talo on asumiskelpoinen koko ajan. Vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä yleensä myös vaihdetaan uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit vanhojen tilalle.

Lämmitysremontti pitää sisällään yleensä esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen ja pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan. Yleisimmin remontti vie aikaa viikosta kahteen. 

LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄN UUSIMINEN

Kun lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin sen osa rikkoutuu, sen huomaa yleensä seuraavista asioista: termostaatti ei tottele, yksittäinen huone on kylmä, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa, tai koko talon lämpötila on liian korkea tai matala. Päivitämme vanhan järjestelmän tilalle energiatehokkaan Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmän. Ei ole välttämätöntä, että vanha lattialämmitysohjausjärjestelmäsi on Uponorin, koska valtaosan vanhoista järjestelmistä voimme joka tapauksessa päivittää Smatrix:lla. Toimimme alueella Sipoo sekä koko muu Uusimaa.