Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkiremontti & Putkimies Kerava

LVI-TYÖT JA PUTKIASENNUKSET

Putkiliike Teamtech Oy toteuttaa täyden palvelun lvi-asennukset. Palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella olipa kyseessä putkiremontti tai tarve tavoittaa päivystävä putkimies ripeällä aikataululla. Ammattitaitoinen putkimies tekee esimerkiksi seuraavat työt: lämminvesivaraajan vaihto, viemärinavaus, hananvaihto, WC-pöntön huolto ja vaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Teemme myös tarvittavat korjaus- ja asennystyöt ilmalämpöpumppuihin, sekä ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut. Toimialueemme on Kerava ja koko Uusimaa.

PUTKIREMONTTI AMMATTITAIDOLLA

Harkinnassa putkiremontti / käyttövesiremontti? Teemme putkiremontit laadukkaasti ja reippaalla aikataululla. Remontin kesto on alle viikko ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Tyypillinen vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Tyypillisesti vanhat putket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois ja tilalle vaihdetaan pinta-asemmuksena uudet syöpymättömät komposiittiputket.

LÄMMITYSREMONTTI

Putkliliike Teamtech Oy tekee lämmitys- ja lämpöverkkoremontit toimialueena Kerava ja koko Uusimaa. Lämmitysremontti pitää sisällään yleensä esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen ja myös pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan. Yleisimmin remontti vie aikaa viikosta kahteen viikkoon.

Lämpöverkkoremontti tarkoittaa, että vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä yleensä myös vaihdetaan vanhojen tilalle uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikon verran.

PÄIVITYS LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄÄN

Kun lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin sen osa rikkoutuu, sen huomaa yleensä seuraavista asioista: yksittäinen huone on kylmä, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa, tai koko talon lämpötila on liian korkea tai matala, tai termostaatissa on toimintahäiriöitä. Päivitämme vanhan järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Ei ole välttämätöntä että vanha lattialämmitysohjausjärjestelmäsi on Uponorin, koska valtaosan vanhoista järjestelmistä voimme joka tapauksessa uusia Smatrix:lla. Putkiliike Teamtech Oy toimii Keravan aleella.