Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies Keravalla – putkityöt ammattitaidolla

PUTKIMIEHEN TEKEMÄT LVI-TYÖT JA PUTKIASENNUKSET

Putkiliike Teamtech Oy toteuttaa täyden palvelun LVI-asennukset Keravalla. Palvelemme asiakkaita asiantuntemuksella, olipa kyseessä putkiremontti tai tarve tavoittaa päivystävä putkimies Keravalla ripeällä aikataululla. Ammattitaitoinen putkimies tekee esimerkiksi seuraavat työt: lämminvesivaraajan vaihto, viemärinavaus, hananvaihto, WC-pöntön huolto ja vaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Teemme myös tarvittavat korjaus- ja asennustyöt ilmalämpöpumppuihin, sekä ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut. Toimialueemme on Kerava ja koko Uusimaa.

PUTKIREMONTTI AMMATTITAIDOLLA

Harkinnassa putkiremontti tai käyttövesiremontti? Teemme putkiremontit laadukkaasti ja reippaalla aikataululla. Remontin kesto on alle viikko ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Tyypillinen vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Tyypillisesti vanhat putket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois ja tilalle vaihdetaan pinta-asemmuksena uudet syöpymättömät komposiittiputket.

LÄMMITYSREMONTTI

Putkliliike Teamtech Oy tekee lämmitys- ja lämpöverkkoremontit toimialueena Kerava ja koko Uusimaa. Lämmitysremontti pitää sisällään yleensä esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen ja myös pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan. Yleisimmin remontti vie aikaa viikosta kahteen viikkoon.

Lämpöverkkoremontti tarkoittaa, että vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä yleensä myös vaihdetaan vanhojen tilalle uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikon verran.

PÄIVITYS LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄÄN

Kun yksittäinen huone on kylmä, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa, termostaatissa on toimintahäiriö tai koko talon lämpötila on liian korkea tai matala, lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin sen osa on todennäköisesti rikkoutunut. Päivitämme vanhan järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Ei ole välttämätöntä, että vanha lattialämmitysohjausjärjestelmäsi on Uponorin, koska valtaosan vanhoista järjestelmistä voimme joka tapauksessa uusia Smatrix:lla.