Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies Järvenpäässä – täyden palvelun putkiliike

PUTKIMIES JÄRVENPÄÄSSÄ KAIKKIIN PUTKITÖIHISI

Palvelemme asiakkaita ammattitaidolla olipa kyseessä sitten putkiremontti, pikainen tarve tavoittaa päivystävä putkimies tai uuden ilmalämpöpumpun asennus. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa esimerkiksi seuraavat työt: viemärinavaus, hananvaihto, lämminvesivaraajan vaihto, WC-pöntön huolto ja vaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Vuosien kokemus alalta takaa, että jokainen LVI-asennus suoritetaan laadukkaasti alusta loppuun. Teemme myös kaikki tarvittavat korjaus- ja asennustyöt ilmalämpöpumppuihin, sekä ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut. Toimialueemme on Järvenpää ja koko Uusimaa.

SUJUVA PUTKIREMONTTI

Putkiremontti turvallisesti ja sujuvasti. Remontti on valmis viikon kuluessa ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Tavallisesti vanhat putket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois ja uudet komposiittiputket asennetaan pinta-asennuksena tilalle.

LÄMPÖVERKKOREMONTTI & LÄMMITYSREMONTTI ASIANTUNTEMUKSELLA

Lämpöverkkoremontti tarkoittaa, että vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä yleensä myös vaihdetaan uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit vanhojen tilalle. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikon verran.

Lämmitysremontti käsittää yleensä kokonaisvaltaisesti esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimisen ja pattereiden vaihtamisen energiatehokkaammiksi. Remontin kestoon keskimäärin viikosta kahteen viikkoon ja talossa voi asua koko tämän ajan. 

LATTIALÄMMITYSTÄ OHJAAVAN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄN UUSIMINEN

Ongelmia lattialämmitystä säätelevän järjestelmän kanssa? Kun järjestelmä tai jokin sen osa rikkoutuu, yksittäinen huone on kylmä, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa, termostaatti ei tottele, tai koko talon lämpötila on liian korkea tai matala. Uusimme vanhan järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Vanhan lattialämmitysohjausjärjestelmän ei tarvitse olla on Uponorin, vaan valtaosan vanhoista järjestelmistä voimme joka tapauksessa päivittää Smatrix:lla. Toimimme alueella Järvenpää ja koko Uusimaa.