Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkiremontti & Putkiasennukset Helsinki

Putkityöt ammattitaidolla

Teamtech Oy on täyden palvelun putkiliike. Palvelemme asiantuntemuksella, olipa kyseessä sitten putkiremontti, LVI-asennus tai kiireellinen tarve saada kiinni päivystävä putkimies. Keskitymme asiakaslähtöiseen toimintamalliin ja laadukkaaseen työskentelyyn, joka takaa onnistuneen ja turvallisen lopputuloksen. Toimialueemme on Helsinki ja koko Uusimaa.

Ammattitaitoinen putkimies hoitaa esimerkiksi seuraavat työt: viemärinavaus, hananvaihto, lämminvesivaraajan vaihto, WC-pöntön huolto ja vaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Kiireellisissä tapauksissa päivystävä putkimies palvelee pienelläkin varoitusajalla. Meiltä löytyy myös asennettavaksi Toshiba ilmalämpöpumppu ja asennuspalvelu. Asiantunteva henkilöstömme huolehtii, että jokainen LVI-asennus tulee tehdyksi korkeita laatustandardeja noudattaen.

Putkiremontti & Käyttövesiremontti

Harkinnassa putkiremontti tai käyttövesiremontti? Putkiliike Teamtech Oy toteuttaa putkiremontit sujuvasti ja ammattitaidolla toimialueenamme Helsinki ja Uusimaa. Remontin kesto on alle viikko ja talossa voi asua koko ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Tyypillinen vesikatkon kesto on vain noin puoli päivää.

LÄMMITYSREMONTTI & LÄMPÖVERKKOREMONTTI

Kokonaisvaltaisessa lämmitysremontissa vanhan öljylämmityksen tilalle voidaan vaihtaa vesi-ilmalämpöpumppu, vanha ja huonokuntoinen lämmitysputkisto uusia ja samalla myös patterit vaihtaa energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan. Yleisimmin remontti vie aikaa viikosta kahteen.

Lämpöverkkoremontissa vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä yleensä myös vaihdetaan uudet energiatehokkaat termostaatit ja patterit vanhojen tilalle. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikon verran.

Mikäli on on ajankohtaista hankkia tai uusia ilmalämpöpumppu tai vesi-ilmalämpöpumppu, ota yhteyttä! Yksi johtavista tuotteistamme on energiatehokas Toshiba ilmalämpöpumppu. Teemme myös kaikki tarvittavat korjaus- ja asennustyöt, sekä ilmalämpöpumppujen Fresh Wash -pesut. Palvelemme asiakkaita ammattitaidolla.

LATTIALÄMMITYSTÄ OHJAAVAN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Kun lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin sen osa rikkoutuu, sen huomaa yleensä seuraavista asioista: yksittäinen huone on kylmä, termostaatti ei tottele, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa tai koko talon lämpötila on liian korkea tai matala. Uusimme vanhan järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Toimialueemme on Helsinki ja koko Uusimaa. Anna meidän tarjota kokonaisvaltainen palvelu.