Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies Espoossa – putkitöiden ammattilainen

LVI-TYÖT JA PUTKITYÖT PUTKIMIEHEN TEKEMÄNÄ ESPOOSSA

Luotettava putkiliike Teamtech Oy palvelee. Toimialueenamme putkimiehillämme on Espoo ja koko Uusimaa. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa esimerkiksi seuraavat työt: lämminvesivaraajan vaihto, viemärinavaus, WC-pöntön huolto ja vaihto, hananvaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Kiireellisissä asioissa auttaa päivystävä putkimies. Palveluumme kuuluu myös ilmalämpöpumppujen korjaus- ja asennustyöt ja Fresh Wash -pesut. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintamalliin ja laadukkaaseen työskentelyyn. Takaamme onnistuneen lopputuloksen ja sujuvalla aikataululla tehdyn urakan. Ota siis yhteyttä, jos tarvitset on putkimiestä Espoossa!

KÄYTTÖVESIREMONTTI JA PUTKIREMONTTI

Toteutamme käyttövesiremontin laadukkaasti ja sujuvalla aikataululla: remontin kesto on vajaa viikko ja talossa voi asua koko sen ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Yleensä vanhat putket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois. Sen jälkeen uudet komposiittiputket asennetaan pinta-asennuksena tilalle.

LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Päivitämme tarvittaessa vanhan epäkunnossa olevan lattialämmitystä säätelevän järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Vanhan lattialämmitysohjausjärjestelmäsi ei tarvitse olla Uponorilta, koska suurimman osan muistakin vanhoista järjestelmistä voimme päivittää Smatrix:lla. Jos lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin osa siitä on rikkoutunut, huomaat sen seuraavista asioista: termostaatti ei tottele, yksittäinen huone on kylmä ja lattia kuumenee tai kylmenee liikaa. Koko talon lämpötila voi olla joko liian kuuma tai kylmä. 

LÄMMITYSREMONTTI JA LÄMPÖVERKKOREMONTTI

Lämmitysremontti tarkoittaa esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimista ja pattereiden vaihtamista energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan ja remontin kesto on keskimäärin viikosta kahteen viikkoon.

Lämpöverkkoremontissa vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä vaihdetaan monesti myös uudet energiatehokkaat patterit ja termostaatit vanhojen tilalle. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikko. Palvelemme alueella Espoo sekä koko muu Uusimaa.