Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Putkimies, Putkityöt & Putkiremontti Espoo

LVI-TYÖT JA PUTKITYÖT ASIANTUNTEVASTI

Luotettava putkiliike Teamtech Oy palvelee toimialueenamme Espoo ja koko Uusimaa. Ammattitaitoinen putkimies hoitaa esimerkiksi seuraavat työt: lämminvesivaraajan vaihto, viemärinavaus, WC-pöntön huolto ja vaihto, hananvaihto, sekä Cirex-paisuntajärjestelmän korjaus ja huolto. Kiireellisissä asioissa auttaa päivystävä putkimies. Palveluumme kuuluu myös ilmalämpöpumppujen korjaus- ja asennystyöt ja Fresh Wash -pesut. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintamalliin ja laadukkaaseen työskentelyyn, joka takaa onnistuneen lopputuloksen ja sujuvalla aikataululla tehdyn urakan.

KÄYTTÖVESIREMONTTI JA PUTKIREMONTTI

Putkiremontti ammattitaidolla Espoon alueella. Toteutamme käyttövesiremontin laadukkaasti ja sujuvalla akataululla: remontin kesto on vajaa viikko ja talossa voi asua koko sen ajan, sillä rakenteita ei tarvitse purkaa tai avata. Vesikatkon kesto on noin puoli päivää. Yleensä vanhat putket katkaistaan juuresta ja niissä oleva vesi valutetaan pois ja sen jälkeen uudet komposiittiputket asennetaan pinta-asennuksena tilalle.

LÄMMITYSREMONTTI JA LÄMPÖVERKKOREMONTTI

Lämmitysremontti tarkoittaa esimerkiksi vanhan öljylämmityksen vaihtamisen vesi-ilmalämpöpumppuun, huonokuntoisen lämmitysputkiston uusimista ja pattereiden vaihtamista energiatehokkaammiksi. Talossa voi asua koko remontin ajan ja remontin kesto on keskimäärin viikosta kahteen viikkoon.

Lämpöverkkoremontissa vanhat metalliputket korvataan syöpymättömällä komposiitilla ja samassa yhteydessä vaihdetaan monesti myös uudet energiatehokkaat patterit ja termostaatit vanhojen tilalle. Talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan ja remontin kesto on noin viikko. Palvelemme asiakkaita Espoossa.

LATTIALÄMMITYKSEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Päivitämme tarvittaessa vanhan epäkunnossa olevan lattialämmitystä säätelevän järjestelmän energiatehokkaaseen Uponor Smatrix Wave PLUS -järjestelmään. Vanhan lattialämmitysohjausjärjestelmäsi ei tarvitse olla Uponorilta, koska suurimman osan muistakin vanhoista järjestelmistä voimme päivittää Smatrix:lla. Jos lattialämmitystä säätelevä järjestelmä tai jokin osa siitä on rikkoutunut, sen havaitsee seuraavista asioista: termostaatti ei tottele, yksittäinen huone on kylmä, lattia kuumenee tai kylmenee liikaa, tai koko talon lämpötila on liian kuuma tai kylmä. Palvelemme asiakkaita Espoon alueella.