Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Ilmalämpöpumppu & muut lämpöpumput

Valtuutettu Mitsubishi ja Toshiba ilmalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja korjaus!

Teemme asennukset, huollot, pesut ja korjaukset ilmalämpöpumppuihin, vesi-ilmalämpöpumppuihin, poistoilmalämpöpumppuihin ja ilmanvaihtoratkaisuihin. Mitsubishin ja Toshiban pumput ovat erinomaisen tehokkaita ja kestäviä. Korjaamme ja huollamme kaikki merkit.

Ota yhteyttä niin suosittelemme tarpeisiisi parasta mallia.

Oikea huolellinen asennus, suunnittelu ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän ja energiatehokkaan toiminnan. Teamtech palvelee sekä yksityisiä että yrityksiä alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo ja Porvoo – koko Uusimaa alue.

Miksi ilmalämpöpumpun pesu ja huolto on niin tärkeää?

Asiakas voi tehdä ilmalämpöpumpun suodattimien imuroinnin maahantuojan suosituksen mukaan. Paljon muuta ei voikaan itse tehdä.

Ilmalämpöpumppu on lämmönvaihdin. Pumpun sisäyksikkö luovuttaa joko lämmintä tai viileää ilmaa, riippuen kumpaako halutaan. Puhallin puhaltaa ilmaa sisäyksikön kennoston läpi ja kennossa kiertävä kylmäaine luovuttaa lämmön lamellien kautta huoneilmaan.

Kun lamellit likaantuvat ja puhaltimen aerodynamiikka muuttuu likaisuuden myötä, tarvitaan enemmän tehoa pyörittämään puhallinta sekä kuumempaa kuumakaasua, koska lämpö ei luovutu likaisuuden johdosta. Tämä tarkoittaa hyötysuhteen laskua, tehon laskua ja suurempia puhallusnopeuksia eli toisin sanoen laite käyttää enemmän sähköä tuottaakseen saman lämpötilan, mikä saatiin ennen pienemmillä tehoilla. Näin ollen laite kuluttaa ja kuluu myös enemmän.

Likainen laite levittää pahanhajuista ilmaa ja epäpuhtauksia muuten raikkaaseen huoneilmaan ja kuluttaa enemmän. Ilmalämpöpumpun pesulla ja huollolla pidennät itse laitteen käyttöikää ja parannat samalla sisäilman laatua.

Ei ole sama kuka huollon tekee ja millä tekniikalla!

Fresh Wash -pesu on paras ja tehokkain ilmalämpöpumpun huolto. Fresh Washilla saamme laitteen puhtaammaksi kuin millään muulla tekniikalla.

KYSY MEILTÄ HUOLTOSOPIMUSTA!

Yli kymmenen yhteistyökumppania tekee Fresh Wash tehonpalautuksia ympäri Suomea, katso tarkemmin: Freshwash.fi / yhteistyökumppanit.

Laajennamme saatavuutta ja etsimme yhteistyökumppaneita ympäri suomea!

Lue lisää osoitteessa www.freshwash.fi ja käy tykkäämässä meistä Facebookissa!

Epäiletkö, että ilmalämpöpumppu ei toimi niin kuin pitäisi?

Rikkoontuneen ilmalämpöpumpun oireet voivat olla seuraavia:

  • Ei enää lämmitä tai viilennä tehokkaasti
  • Tehot tuntuvat hiipuneet
  • Puhallusteho on laskenut
  • Sisäyksikkö on äänekkäämpi kuin ennen
  • Ulkoyksikkö jäätää
  • Kaukosäädin tai sisäyksikkö ilmoittaa vikakoodia
  • Sisäyksiköstä pahaa hajua huoneilmaan
  • Sisäyksiköstä lentelee ulos pieniä epäpuhtauksia