Jätä soittopyyntö

Puhelin

Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Please leave this field empty.


Hanat – huolto, korjaus & asennus

HANOJEN ASENNUS, HUOLTO & KORJAUS

Teamtech Oy on maahantuojien valtuuttama virallinen asennus-, huolto-, korjaus- ja takuuliike. Teemme laadukkaasti kaikenlaiset hana-asennukset, huollot ja korjaukset tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Meiltä saat aina ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun!

Korjataanko vanha vai laitetaanko uusi? Tarjoamme tehokkaan ja nopean palvelun lyhyelläkin varoitusajalla; kiireellisissä tapauksissa hana-automme tulee apuun tuota pikaa! Hana-autossamme on mukana kaikki yleisimmät varaosat, kuten esimerkiksi pesuallashana, bide, suihkuhana, sekoittaja. Hana saadaan korjattua nopeasti samantien ilman turhaa odottelua.

Hanojen varaosat suoraan maahantuojalta

Mikäli tarvitset pelkkiä varaosia ilman muuta palvelua, ole yhteydessä suoraan maahantuojaan! Hanojen varaosat saa kätevästi tilattua suoraan maahantuojilta.

HANA-AUTOMME palvelee alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Porvoo – koko Uusimaa!

Olemme viivana paikalla huolto- ja korjausasioissa! Soita heti 040 157 6666

Mitä tehdä, jos vessanpönttö vuotaa?

Vessanpöntön vuotaminen voi kuluttaa turhaan todella paljon vettä. Aina vuotoa ei saa välttämättä loppumaan kotikonstein, ja aina putkiin koskettaessa on erinomaisen tärkeää, että sen tekee ammattitaitoinen henkilö. Mikäli siis vessanpönttösi vuotaa, ota yhteyttä meihin! Saat avun nopeasti, tehokkaasti sekä hyvin kilpailukykyisellä hinnalla!